Slidukų sriuba



2 stiklinės bulvių krakmolo, 2 kiaušiniai, druskos, I 1 pieno, 1 1 van­dens.
Į vandenį supilti pieną ir užvirinti. Kiaušinius gerai išplakti, sudėti krakmolą ir užminkyti tešlą. Ji turi būti kieta. Visą gabalą apvolioti krakmole ir stambia tarka tarkuoti tiesiai į verdantį pieną su vandeniu. Pagal skonį pasūdyti.
Duodant į stalą, į kiekvieną lėkštę įberti po kelias nuplautas bei išmirkytas razinas, truputį cukraus.
Sriubą galima valgyti ir šiltą, ir šaltą. Atsispausdinti receptą

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Žemaitiški patiekalai receptai senoviški receptai senolių receptai senelių patiekalai receptai pusryčiams receptai pietums Receptai vakarienei Receptai šventėms Receptai kalėdų stalui patarimai gaminant valgyt Ką daryt vakarienei? Ką daryti valgyti? Ką padaryti šeimai pietums? Močiutės receptai Patiekalų subtilybės Skanūs pietūs Lengviausi receptai Paprasti receptai Nesunkiai pagaminama vakarienė Dietiniai valgiai Zemaiciu valgiai Užkandžiai prie alaus Lengvai pagaminamas užkandis