Pupų sriuba



1 1 pupų, 
2—3 1 vandens,
 2—3 bulvės, 
1 morka, 
pipirų,
 lauro lapelių, 
0,5 1 grietinės, druskos.
Išmirkytas pupas suberti j šaltą vandenį ir virti, kol pasidarys apyminkštės. Bulves ir morką supjaustyti pupų dydžio gabaliu­kais ir suberti į pupas.
Kai daržovės suminkštės, sudėti prieskonius, pasūdyti. Prieš valgant užbalinti grietine. Pupų sriuba valgoma su duona. Atsispausdinti receptą

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Žemaitiški patiekalai receptai senoviški receptai senolių receptai senelių patiekalai receptai pusryčiams receptai pietums Receptai vakarienei Receptai šventėms Receptai kalėdų stalui patarimai gaminant valgyt Ką daryt vakarienei? Ką daryti valgyti? Ką padaryti šeimai pietums? Močiutės receptai Patiekalų subtilybės Skanūs pietūs Lengviausi receptai Paprasti receptai Nesunkiai pagaminama vakarienė Dietiniai valgiai Zemaiciu valgiai Užkandžiai prie alaus Lengvai pagaminamas užkandis