Pieniška moliūgų sriuba


1 1 pieno, 
1 1 vandens, 
4 bulvės, 
1 morka, 
0,5 1 moliūgo gabaliukų 
50 g sviesto,
 šaukštas miltų, druskos.
Į vandenį supilti pieną, sudėti smulkiai supjaustytus moliūgus, bulves, morką ir virti, kol daržovės suminkštės. Svieste pakepinti! miltus, supilti į sriubą, pasūdyti ir užvirinti.
Valgyti su duona. Tokia sriuba daugiausia verdama vakarienei, ji tinka mažiems vaikams.
Atsispausdinti receptą

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Žemaitiški patiekalai receptai senoviški receptai senolių receptai senelių patiekalai receptai pusryčiams receptai pietums Receptai vakarienei Receptai šventėms Receptai kalėdų stalui patarimai gaminant valgyt Ką daryt vakarienei? Ką daryti valgyti? Ką padaryti šeimai pietums? Močiutės receptai Patiekalų subtilybės Skanūs pietūs Lengviausi receptai Paprasti receptai Nesunkiai pagaminama vakarienė Dietiniai valgiai Zemaiciu valgiai Užkandžiai prie alaus Lengvai pagaminamas užkandis