1 kg moliūgo,
2 1 pieno,
šaukštas sviesto,
druskos pagal skonį,
stiklinė miltų,
1 kiaušinis,
1 1 vandens.
2 1 pieno,
šaukštas sviesto,
druskos pagal skonį,
stiklinė miltų,
1 kiaušinis,
1 1 vandens.
Moliūgą nulupti, išimti sėklas, smulkiai supjaustyti, užpilti trupučiu vandens, įberti druskos ir virti. Išvirusį pertrinti. Į puodą supilti likusį vandenį, pieną ir sudėti pertrintą moliūgą. Maišant užvirinti.
Kukuliams užminkyti tešlą, šiek tiek minkštesnę kaip makaronams, sutarkuoti stambia tarka ir sudėti į verdančią moliūgų tyrę, pagal skonį pasūdyti. Baigiant virti, įdėti sviesto

Komentarų nėra:
Rašyti komentarą