Vėrinėlis vaikams



Po vieną nedidelį agurką, 
obuolį ir pomidorą, 
2—3 salotų lapeliai,
2 griežinėliai dešros, 
2 gabaliukai duonos. 
Medinis smeigtukas arba natūralus rugio šiaudas.
Nuluptą agurką perpjauti skersai, o nuluptą obuolį — išilgai,, išimti sėklalizdžius. Pomidorą perpjauti pusiau.
Ant smeigtuko smeigti agurko pusę, dešros griežinėlį, obuolio ir pomidoro puseles, duonytės gabaliuką, ir vėl viską pakartoti.
Vėrinėlį įdėti į lėkštutę. Duoti kokių nors sulčių. Tinka vaikų stalui — priešpiečiams ar pavakariams.
Atsispausdinti receptą

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Žemaitiški patiekalai receptai senoviški receptai senolių receptai senelių patiekalai receptai pusryčiams receptai pietums Receptai vakarienei Receptai šventėms Receptai kalėdų stalui patarimai gaminant valgyt Ką daryt vakarienei? Ką daryti valgyti? Ką padaryti šeimai pietums? Močiutės receptai Patiekalų subtilybės Skanūs pietūs Lengviausi receptai Paprasti receptai Nesunkiai pagaminama vakarienė Dietiniai valgiai Zemaiciu valgiai Užkandžiai prie alaus Lengvai pagaminamas užkandis