200 g margarino,
0,5 l rūgusio pieno,
miltų.
Įdarui:
malta virta mėsa,
2 kiaušiniai, pipirų,
riebaluose pakepini tas svogūnas,
druskos,
400 g riebalų virimui
Persijotus miltus suberti į dubenėlį. Stambia tarka sutarkuot atšaldytą margariną, supilti rūgusį pieną ir minkyti tešlą kaip makaronams.
Iškočiotą ploną lakštą supjaustyti keturkampiais (sprindžio ilgio) gabalais. Juos patepti įdaru ir susukti į volelį, galus užspausti. Iš lauko pusės žirklėmis 5 vietose įkirpti iki pusės volelio ir dėti į verdančius riebalus. Virti, kol „saulutė" pagels.
Išvirtos „saulutės" prasiskleidžia ir gražiai atrodo. Sudėti jas į lėkštę ir patiekti į stalą. Ypač tinka prie mėtų ar kmynų arbatos.
Atsispausdinti receptą
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą