2 silkės,
2 virtos morkos,
2 obuoliai,
2 virtos bulvės,
2 svogūnai, burokėlis,
stiklinė majonezo arba marinato,
maltų pipirų.
Silkes išskrosti ir, išėmus kaulus, supjaustyti keturkampiais gabaliukais. Virtas morkas, bulves, burokėlį bei žalius obuolius taip pat supjaustyti gabaliukais, o svogūnus — griežinėliais. Svarbu, kad produktų gabaliukai būtų apylygiai. Tada bulvių, silkės, svogūno, obuolių, morkų, burokėlių gabaliukus sluoksniuoti iki norimo aukščio. Paruoštus bokštelius persmeigti šiaudeliu arba specialiu smeigtuku, užpilti majonezu arba marinatu, apibarstyti maltais pipirais. Kai kurios šeimininkės burokėlių nededa, kad nenudažytų kitų daržovių.

Komentarų nėra:
Rašyti komentarą