Silkių bokšteliai


2 silkės, 
2 virtos morkos, 
2 obuoliai, 
2 virtos bulvės,
2 svogūnai, burokėlis, 
stiklinė majonezo arba marinato,
maltų pipirų.
Silkes išskrosti ir, išėmus kaulus, supjaustyti keturkampiais gabaliukais. Virtas morkas, bulves, burokėlį bei žalius obuolius taip pat supjaustyti gabaliukais, o svogūnus — griežinėliais. Svarbu, kad produktų gabaliukai būtų apylygiai. Tada bulvių, silkės, svogūno, obuolių, morkų, burokėlių gabaliukus sluoksniuoti iki norimo aukščio. Paruoštus bokštelius persmeigti šiaudeliu ar­ba specialiu smeigtuku, užpilti majonezu arba marinatu, api­barstyti maltais pipirais. Kai kurios šeimininkės burokėlių nededa, kad nenudažytų kitų daržovių.
Atsispausdinti receptą

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Žemaitiški patiekalai receptai senoviški receptai senolių receptai senelių patiekalai receptai pusryčiams receptai pietums Receptai vakarienei Receptai šventėms Receptai kalėdų stalui patarimai gaminant valgyt Ką daryt vakarienei? Ką daryti valgyti? Ką padaryti šeimai pietums? Močiutės receptai Patiekalų subtilybės Skanūs pietūs Lengviausi receptai Paprasti receptai Nesunkiai pagaminama vakarienė Dietiniai valgiai Zemaiciu valgiai Užkandžiai prie alaus Lengvai pagaminamas užkandis