Mėsos suktinukai


200 g rūkyto kumpio, 
2 švieži agurkai, 
1 ropė,
3 šaukštai geros grietinės, 
6 smeigtukai, 
druskos.
Iš rūkyto kumpio išpjauti 6 plonus gabaliukus.
Agurką nulupti, perpjauti pusiau išilgai, išgremžti sėklyną. kopę nulupti, nuplauti. Agurką ir ropę sutarkuoti stambia tarka. Pasūdyti, uždėti grietinės ir išmaišyti. Sia mase patepti kumpio gabaliuką, jį susukti į volelį, persmeigti smeigtuku.
Suktinukus suguldyti į lėkštę. Valgyti su duona.
Tokį pat įdarą galima įvynioti ir į iškeptą omletą.
Mėsos suktinukus galima daryti ir su krienais.
Atsispausdinti receptą

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Žemaitiški patiekalai receptai senoviški receptai senolių receptai senelių patiekalai receptai pusryčiams receptai pietums Receptai vakarienei Receptai šventėms Receptai kalėdų stalui patarimai gaminant valgyt Ką daryt vakarienei? Ką daryti valgyti? Ką padaryti šeimai pietums? Močiutės receptai Patiekalų subtilybės Skanūs pietūs Lengviausi receptai Paprasti receptai Nesunkiai pagaminama vakarienė Dietiniai valgiai Zemaiciu valgiai Užkandžiai prie alaus Lengvai pagaminamas užkandis