Krienai su česnakais


Močiutės patikrinti patiekalai
Krienus nuskusti, sutarkuoti smulkia tarka ar sumalti mės­male pro smulkų sietelį. Česnakus nulupti ir taip pat sumalti. Stiklinę krienų, pusę stiklinės česnakų, nubrauktą šaukštelį drus­kos, tiek pat cukraus, truputį acto (pagal skonį), praskiesto vi­rintu vandeniu, gerai išmaišyti ir sandariai uždaryti.
Atsispausdinti receptą

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Žemaitiški patiekalai receptai senoviški receptai senolių receptai senelių patiekalai receptai pusryčiams receptai pietums Receptai vakarienei Receptai šventėms Receptai kalėdų stalui patarimai gaminant valgyt Ką daryt vakarienei? Ką daryti valgyti? Ką padaryti šeimai pietums? Močiutės receptai Patiekalų subtilybės Skanūs pietūs Lengviausi receptai Paprasti receptai Nesunkiai pagaminama vakarienė Dietiniai valgiai Zemaiciu valgiai Užkandžiai prie alaus Lengvai pagaminamas užkandis