4 pomidorai,
0,5 l sutarkuotų stambia tarka sėtinių,
3—4 šaukštai grietinės,
druskos,
pipirų,
200 g rūkytos dešros.
Imti didesnius pomidorus, perpjauti per pusę. Išskobti vidų. Sutarkuotus sėtinius pasūdyti, uždengti ir stipriai sukratyti, kad suminkštėtų. Užpilti grietinės. Sumaišyti.
Pomidorus sudėti į lėkštę, į jų vidų pridėti sėtinių, pabarstyti pipirais ar susmulkintais žalumynais. Aplinkui apdėlioti plonais dešros griežinėliais.
Prie įdarytų pomidorų paduoti bulvių, kurios išverdamos neluptos, arba duonos riekelių, apkepintų aliejuje ir įtrintų česnaku.
Atsispausdinti receptą
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą