Pomidorai, įdaryti sėtiniais


4 pomidorai, 
0,5 l sutarkuotų stambia tarka sėtinių, 
3—4 šaukštai grietinės, 
druskos, 
pipirų, 
200 g rūkytos dešros.
Imti didesnius pomidorus, perpjauti per pusę. Išskobti vidų. Sutarkuotus sėtinius pasūdyti, uždengti ir stipriai sukratyti, kad suminkštėtų. Užpilti grietinės. Sumaišyti.
Pomidorus sudėti į lėkštę, į jų vidų pridėti sėtinių, pabarstyti pipirais ar susmulkintais žalumynais. Aplinkui apdėlioti plonais dešros griežinėliais.
Prie įdarytų pomidorų paduoti bulvių, kurios išverdamos ne­luptos, arba duonos riekelių, apkepintų aliejuje ir įtrintų česnaku.
Atsispausdinti receptą

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Žemaitiški patiekalai receptai senoviški receptai senolių receptai senelių patiekalai receptai pusryčiams receptai pietums Receptai vakarienei Receptai šventėms Receptai kalėdų stalui patarimai gaminant valgyt Ką daryt vakarienei? Ką daryti valgyti? Ką padaryti šeimai pietums? Močiutės receptai Patiekalų subtilybės Skanūs pietūs Lengviausi receptai Paprasti receptai Nesunkiai pagaminama vakarienė Dietiniai valgiai Zemaiciu valgiai Užkandžiai prie alaus Lengvai pagaminamas užkandis