Grybų maišinys


0,5 l marinuotų ar sūdytų grybų,
2 svogūnai,
1 obuolys,
2 virtos bulvės, 
pusė stiklinės aliejaus, 
1 česnakas, pipirų, druskos.
Grybus gerai nuplauti ir supjaustyti ruoželiais, bulves — ma­žais kubeliais, o svogūnus — griežinėliais (pastaruosius pakepinti aliejuje). Česnaką smulkiai supjaustyti ar sukapoti, obuolį stam­biai sutarkuoti.
Visus produktus sudėti į indą, pasūdyti, įberti pipirų ir viską gerai išmaišyti.
Grybų maišinį tinka dėti ant silkių, žuvies patiekalų, bulvių troškinio, raugintų kopūstų. Jį galima valgyti ir kaip užkandį su duona.
Atsispausdinti receptą

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Žemaitiški patiekalai receptai senoviški receptai senolių receptai senelių patiekalai receptai pusryčiams receptai pietums Receptai vakarienei Receptai šventėms Receptai kalėdų stalui patarimai gaminant valgyt Ką daryt vakarienei? Ką daryti valgyti? Ką padaryti šeimai pietums? Močiutės receptai Patiekalų subtilybės Skanūs pietūs Lengviausi receptai Paprasti receptai Nesunkiai pagaminama vakarienė Dietiniai valgiai Zemaiciu valgiai Užkandžiai prie alaus Lengvai pagaminamas užkandis