Burokėlių sriuba su kanapių pienu



1 kg burokėlių, 
100 g aliejaus, 
stiklinė kanapių (pakepintų ir su­grūstų), 
1 kg bulvių, 
pipirų, 
druskos, 
svogūnų.

Išvirtus burokėlius nulupti, supjaustyti šiaudeliais, pakepinti aliejuje ir užpilti paruoštu kanapių pienu (sugrūstas kanapes pra­skiesti 1 1 virinto vandens ir perkošti). Pridėti maltų pipirų, supjaustytų svogūnų, druskos.
Sriubą paduoti į stalą karštą. Valgyti su bulvėmis, kurios iš verdamos neluptos.
Atsispausdinti receptą

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Žemaitiški patiekalai receptai senoviški receptai senolių receptai senelių patiekalai receptai pusryčiams receptai pietums Receptai vakarienei Receptai šventėms Receptai kalėdų stalui patarimai gaminant valgyt Ką daryt vakarienei? Ką daryti valgyti? Ką padaryti šeimai pietums? Močiutės receptai Patiekalų subtilybės Skanūs pietūs Lengviausi receptai Paprasti receptai Nesunkiai pagaminama vakarienė Dietiniai valgiai Zemaiciu valgiai Užkandžiai prie alaus Lengvai pagaminamas užkandis