100 g agurkų,
100 g žalių kopūstų,
100 g pomidorų,
100 g ropių ar sėtinių,
100 g pupelių (arba pupų),
100 g bulvių, 100 g svogūnų,
100 g svogūnų laiškų,
100 g morkų, druskos pagal skonį,
0,5 l grietinės ar majonezo,
petražolių ir krapų lapelių, kmynų.
(Galima dar pridėti 100 g rūgščių obuolių.)
Išvirtus burokėlius, bulves, pupeles (pupas) ir raugintus ar žalius agurkus supjaustyti nedideliais kubeliais, o kopūstus, pomidorus, svogūnus ir svogūnų laiškus — smulkiai (supjaustytus kopūstus sukratyti tarp dviejų lėkščių arba sumaigyti rankomis, kad atsirastų sulčių), ropes ir žalias morkas sutarkuoti stambia tarka, petražoles, krapus susmulkinti. Visus produktus sumaišyti, įberti druskos, kmynų, ant viršaus užpilti grietinės ar majonezo. Galima dėti ir obuolių, kurie sutarkuojami stambia tarka.

Komentarų nėra:
Rašyti komentarą