Grybų sūris

200 g raudonviršių ar baravykų, 
2 svogūnai, 
5 kietai virti kiaušiniai, 
2   žali kiaušiniai, pipirų, 
druskos, 
kmynų,
aliejaus,
100 g rūkytų la­šinių.
Apvirtus grybus sumalti. Virtus kiaušinius sukapoti. Smulkiai supjaustytus svogūnus pakepinti aliejuje. Paruoštus produktus sudėti į dubenį, įmušti kiaušinius, įberti druskos, prieskonių ir išminkyti. Baigiant minkyti, sudėti smulkiai supjaustytus lašinius.
Paruoštą masę sudėti į marlę ir truputį pavirinti. Po to ją išimti ir paslėgti.
Atsispausdinti receptą

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Žemaitiški patiekalai receptai senoviški receptai senolių receptai senelių patiekalai receptai pusryčiams receptai pietums Receptai vakarienei Receptai šventėms Receptai kalėdų stalui patarimai gaminant valgyt Ką daryt vakarienei? Ką daryti valgyti? Ką padaryti šeimai pietums? Močiutės receptai Patiekalų subtilybės Skanūs pietūs Lengviausi receptai Paprasti receptai Nesunkiai pagaminama vakarienė Dietiniai valgiai Zemaiciu valgiai Užkandžiai prie alaus Lengvai pagaminamas užkandis