Morkų salotos



3 žalios morkos,
2 šaukštai tarkuotų krienų, 
šaukštas kmynų, 
2 šaukš­tai spanguolių,
200 g duonos, 
stiklinė majonezo, 
1 obuolys, 
truputis druskos, 
cinamono.
Morkas nuskusti ir sutarkuoti stambia tarka. Obuolį ir kiek pa­džiovintą duoną sutarkuoti ta pačia tarka. Dėti krienus, span­guoles, suberti kmynus, cinamoną, užpilti majonezu ir viską sumaišyti. Tokios morkų salotos yra aštresnio skonio. Jos tinka prie jautienos ir kiaulienos patiekalų.
Atsispausdinti receptą

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Žemaitiški patiekalai receptai senoviški receptai senolių receptai senelių patiekalai receptai pusryčiams receptai pietums Receptai vakarienei Receptai šventėms Receptai kalėdų stalui patarimai gaminant valgyt Ką daryt vakarienei? Ką daryti valgyti? Ką padaryti šeimai pietums? Močiutės receptai Patiekalų subtilybės Skanūs pietūs Lengviausi receptai Paprasti receptai Nesunkiai pagaminama vakarienė Dietiniai valgiai Zemaiciu valgiai Užkandžiai prie alaus Lengvai pagaminamas užkandis